Homepage Dit zijn wij Onze identiteit

Bij ons krijg je de ruimte om het verschil te kunnen maken

Vakmanschap. Als werkgever én als opleider wil GGZ Rivierduinen jou alle ruimte geven om dat te ontwikkelen.

Wie wij zijn als GGZ Rivierduinen, herken je aan hoe wij werken. Kun jij jezelf vinden in onze 3 pijlers? Dan hoor jij echt bij GGZ Rivierduinen. Check onze vacatures dan zeker eens.

Ontwikkelen

Groeien in ambitie en groeien in kennis en vakmanschap; dat is waar GGZ Rivierduinen voor staat. Hoe we dat waarmaken? Met ons eigen opleidingsinstituut. Maar naast het waarborgen van jouw professionele groei, ontwikkelen wij onszelf ook voortdurend door eigen onderzoek. En talent – in welke vorm ook – krijgt bij ons volop de kans om zich te ontwikkelen.

Samen

’Samen bereik je meer’ is een leus die goed past bij onze manier van werken met de cliënt en zijn systeem. Maar het staat ook voor hoe je straks met je collega’s werkt. Intern ben je onderdeel van multidisciplinaire teams waar input en ondernemerschap gewaardeerd worden. Door de kleine teams is er veel ruimte voor initiatief. Extern zoeken wij de regionale verbinding met ketenpartners, instellingen en organisaties. ‘Je werk’ bevindt zich dan ook breder dan alleen binnen de muren van GGZ Rivierduinen.

Ruimte

Bij GGZ Rivierduinen heb je binnen professionele kaders de ruimte om je werk te laten passen bij wie jij bent en bij wat je voorkeuren zijn. Die eigen regie ervaar je bijvoorbeeld in de vele mogelijkheden die wij jou kunnen bieden, maar ook in de verandering die jij teweeg kunt brengen. En natuurlijk in de verantwoordelijkheid die jij krijgt. Wij hebben namelijk het vertrouwen in jou dat je bijdraagt aan het herstel van onze cliënten.

Samen op weg naar herstel

In welke functie je ook stapt, jij draagt jouw belangrijke steentje bij aan de specialistische geestelijke gezondheidszorg van GGZ Rivierduinen. Van kinderen en jongeren tot volwassenen en ouderen. Samen met je team sta je als één man achter de cliënt met een lichte of ernstige en complexe psychiatrische problematiek. En samen met de cliënt sla je de weg naar herstel in. Onze zorg is daarin op maat geknipt: eenvoudig, kort en thuis als dat kan, langdurig en (poli)klinisch als het moet. Met jouw deskundigheid ben je een onmisbare schakel in deze keten.

GGZ Rivierduinen in het kort

  • 20 verschillende locaties, dus altijd 1 dichtbij voor jou;
  • meer dan 2100 werknemers;
  • kleine multidisciplinaire teams;
  • grote diversiteit aan zorgvragen
  • Groot aanbod aan zorg.

Meer weten?

Lees onze veelgestelde vragen én de antwoorden. Overtuigd dat wij bij jou passen? Bekijk dan onze vacatures!