Homepage Ontmoet je collega’s Het verhaal van Jeanine
Collega_Jeanine_Haas_GGZ_Rivierduinen

Het verhaal van Jeanine

Even voorstellen

  • Jeanine Haas
  • Verpleegkundige en werkbegeleider
  • Gouda (medium care volwassenen)
  • Ik werk hier sinds 2018

”De psychiatrie is lekker uitdagend, want geen dag is hetzelfde.”

Mijn ruimte

Ik vind het fijn dat ik de ruimte heb om de cliënten de zorg te kunnen geven die ze nodig hebben. Het kan druk zijn met veel ‘regelzaken’ op een dag, maar dan probeer ik toch iedereen individueel aandacht te geven. Dan zie je pas hoe het echt met iemand gaat. Dat pak ik vaak op heel verschillende manieren aan trouwens. Soms doe ik een spelletje, maar het kan ook samen wandelen zijn, of gewoon even een gesprekje. Iedereen is namelijk weer anders en de aandacht die ik geef dus ook.

Mijn ontwikkeling

Ik heb bij veel verschillende organisaties stage gelopen. Daarbij deed ik ervaring op met cliënten binnen de somatiek, verslavingszorg en revalidatie. Mijn stage bij GGZ Rivierduinen vond ik zo waardevol dat ik weer in de psychiatrie wilde werken. En daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van. Naast mijn functie als verpleegkundige ben ik inmiddels ook werkbegeleider bij GGZ Rivierduinen. Ik leer stagiairs daarbij veel nieuwe dingen en heb de kans om ze echt te begeleiden. En in dat proces leer ik ook weer veel van hen. De combinatie van deze twee kanten van mijn werk hier vind ik heel erg leuk.

Ik samen met…

…het team. Een baan in de psychiatrie is lekker uitdagend, want geen dag is hetzelfde. Je weet ’s morgens nooit wat er die dag op je pad gaat komen. Daarom is het extra fijn dat we als team zo hecht samenwerken. Ik kan altijd op ze rekenen voor hulp of even een steuntje in de rug. Dat werkt super.

Wil jij ook het verschil kunnen maken bij GGZ Rivierduinen?

Als jij net als Jeanine ruimte in je werk zoekt, dan hoor jij bij GGZ Rivierduinen. Met ruimte om te groeien en ruimte om de regie te pakken. Kijk dan vooral even bij onze vacatures.