Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Jij en GGZ Rivierduinen

Op zoek naar een uitdagende, inspirerende baan in de psychiatrie?

Bij ons levert elke medewerker een belangrijke bijdrage in het realiseren van de organisatiedoelen. Wij vragen veel van onze professionals. Zo vragen we deskundigheid en professionaliteit van je, maar vooral ook betrokkenheid bij de cliënten, jouw team en onze organisatie. Wat je ervoor terug kunt verwachten is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Door te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling kunnen we werken aan continue kwaliteitsverbetering en innovatie voor duurzame zorg.

Volop doorgroeimogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden

We hebben nog meer te bieden. Een diversiteit aan functies, rollen, specialisaties, cliëntgroepen én locaties. Door de grootte van de organisatie zijn er volop doorgroeimogelijkheden en bieden we natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden.

En niet in de laatste plaats, ruim 2200 enthousiaste en deskundige collega’s en een multidisciplinair team waarin je nauw samenwerkt met elkaar. Kortom, GGZ Rivierduinen weet als geen ander wat je kennis, vaardigheden en ervaring waard zijn.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden bij GGZ Rivierduinen zijn zonder meer goed te noemen. We bieden een uitstekend salaris en ook je pensioen is goed geregeld bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (voorheen PGGM). Onze werklocaties zijn goed bereikbaar met het OV of er zijn goede parkeermogelijkheden.

Daarnaast stimuleren we een goede werk/ privé balans door de mogelijkheden voor parttime of fulltime werken aan te bieden. Zo kan je altijd aan je carrière werken.

Salaris en verlof

Bij ons ontvang je een goed salaris conform de CAO GGZ. Het salarisniveau is mede afhankelijk van je opleiding, je werkervaring en je functie. Elk jaar ontvang je 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Bij een 36-urige werkweek heb je recht op 166 vakantie uren per jaar.

Jouw loopbaan

Tijdens individuele gesprekken met je leidinggevende bespreek je jouw ontwikkelwensen en hoe wij hier concrete invulling aan kunnen geven. En we bieden ook interne loopbaanmogelijkheden. Je kunt de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek met onze loopbaanadviseur verkennen. Dit is niet alles, er is nog meer. We bieden ook het Leer- en Ontwikkelcentrum Rivierduinen (LORD), waarbij je zorginhoudelijke scholingsprogramma’s en E-learningmodules kunt volgen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Extra's

Naast je vakantie-uren ontvang je ook nog eens 35 verlofuren (per jaar), in de vorm van een levensfasebudget. Deze uren kun je sparen of opnemen. Ook kennen wij een studie- en opleidingsbudget toe voor diverse opleidingsmogelijkheden om je te kunnen specialiseren. En natuurlijk ontvang je ook nog een reiskostenvergoeding, waarbij de reiskostenvergoeding voor dienstreizen erg aantrekkelijk is.

Keuzevrijheid

Wij vinden het belangrijk om je keuzevrijheid in je arbeidsvoorwaarden te bieden. Met het “meerkeuzesysteem” kan jij bepalen hoe je arbeidsvoorwaardenpakket eruit komt te zien en ruil je de ene arbeidsvoorwaarde in voor de andere. Arbeidsvoorwaarden die aansluiten op jouw wensen! Je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen bij IZZ of Zorg & Zekerheid. Of koop extra verlof bij. Een fiets aanschaffen of liever toch een vakbondslidmaatschap of bedrijfsfitness? Keuze genoeg!