Homepage Jouw carrière Onze arbeidsvoorwaarden
GGZ_Rivierduinen_Dit_Bieden_Wij_Je

Dit bieden wij je

Werken in de geestelijke gezondheidszorg is intensief mensenwerk. Je zet je voor de volle 100% in. Dat zit in het DNA van de GGZ, maar het zit waarschijnlijk ook gewoon in jou. Wij waarderen jouw inzet. Hoe je dat merkt? Door alles wat wij je naast je salaris nog meer bieden. Want een baan past pas goed, als ook de rest klopt.

Financieel

Je valt onder de arbeidsvoorwaarden van de Cao GGZ. Bij iedere functie hoort een cao-salarisschaal, die vind je in de vacature. Als we je een voorstel doen past dit bij jouw opleiding en ervaring.

Pensioen
Jouw pensioen is goed geregeld bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Reiskostenvergoeding
Eigen vervoer of openbaar vervoer, bij ons krijg je een prima reiskostenvergoeding.

Financiële extra’s:
Je krijgt bij ons een vakantietoeslag van 8% én een eindejaarsuitkering van 8,33%. Ook kun je gebruik maken van een studie- en opleidingsbudget.

Onbetaalbare extra’s:
Je krijgt van ons een levensfasebudget. Deze 35 extra verlofuren kun je sparen of opnemen. Ook hebben we een aantrekkelijk meerkeuzepakket aan extra arbeidsvoorwaarden. Van een elektrische fiets tot bedrijfsfitness of extra vrije dagen.

Ontwikkeling

We juichen ontwikkeling toe. Bij ons mag jij je continu professioneel ontwikkelen. We helpen je graag om je eigen ambitie en de ontwikkelingen in de zorg bij te kunnen benen.

Doorgroeien
De brede opzet van Rivierduinen zorgt ervoor dat er een grote keuze is aan functies, rollen, specialisaties, cliëntgroepen én locaties. We vinden het leuk als je eens meeloopt bij een andere afdeling, locatie of functie. En smaakt het kijkje over de muur naar meer? Dan kijken we samen naar de mogelijkheid om over te stappen.

Opleidingen en trainingen
Als je al ervaring in de zorg hebt, weet je dat de veranderingen hier razendsnel gaan. Wil je een aanvullende opleiding of training volgen? Wij staan achter je. Niet alleen met een persoonlijk opleidingsbudget, maar ook met het aanbod van eigen studiemogelijkheden met de Rivierduinen Academie.

Rivierduinen Academie
Wij willen groeien in ambitie en groeien in kennis en vakmanschap. Om dat te waarborgen hebben wij ons eigen opleidingsinstituut: de Rivierduinen Academie. Hier kun je cursussen, trainingen, workshops en opleidingen volgen. Van scholingsprogramma’s over zorg tot e-learningmodules voor je persoonlijke ontwikkeling.

Loopbaanadvies
Hoe lang je ook bij ons werkt, wij blijven aandacht hebben voor jou. Tijdens gesprekken met je leidinggevende kun jij aangeven waar je nu staat en waar je in de toekomst heen wilt met je functie. Wij kijken daarbij hoe we dat voor jou in kunnen vullen. Loop anders eens binnen bij onze eigen loopbaanadviseur.

Eigen onderzoek
Ook als GGZ Rivierduinen blijven we ons ontwikkelen. Dit doen we door eigen praktijkonderzoek. Hierdoor blijft de kwaliteit van onze zorg toenemen. Dat zorgt voor tevreden cliënten en dat maakt het voor jou extra prettig om bij ons te werken.

Ruimte

…daar draait het bij Rivierduinen om. En dat zien we echt breed.

Kort gezegd: je krijgt volop de ruimte om je baan voor jou op maat te knippen. En de ruimte voor eigen regie binnen je functie. Bijvoorbeeld:

Fulltime of anders
Een fulltime werkweek is bij ons 36 uur. Maar we vinden het belangrijk dat je het thuis goed kunt regelen. Om die balans te houden kun je ook parttime werken.

Heen en weer
Je krijgt natuurlijk een financiële reiskostenvergoeding, maar ook de ruimte om zelf te kiezen hoe je naar je werk komt. Al onze werklocaties zijn goed bereikbaar met het ov, of met de auto. Ook zijn er elektrische oplaadpalen. Ben je een fietser? Check dan ons fietsplan.

Regie
Je krijgt de ruimte om initiatief te tonen. Je kunt dus actief bijdragen aan de ontwikkeling van jouw functie en van de afdeling. We vertrouwen hierbij op jouw vakmanschap. Daarom luisteren we altijd naar wat jij inbrengt. Ook als je nog maar net bij ons bent aangeschoven. Dat is prettig voor jou én prettig voor de kwaliteit van onze zorg.

Samen

…bereik je meer. Samenwerken zit echt in ons Rivierduinen-DNA. Met de cliënt, met je directe collega’s, maar ook organisatie-breed en zelfs daarbuiten. En dat is fijn werken!

Multidisciplinaire teams
Iedere dag merk je het: je werkt echt sámen met je collega’s. Binnen je multidisciplinaire team word jij gewaardeerd om de kennis en expertise die je meebrengt op je vakgebied. En daarbij kun je dus ook bouwen op de expertise van je collega’s. Of zoals een collega zei: “Er werken enorm goede specialisten bij ons waar je graag mee wilt werken.”

Samen met de cliënt
Ook in de behandelingen geldt: samen bereik je meer. Door onze manier van werken is de cliënt en zijn systeem partner in onze zorg. Deze samenwerking zorgt voor tevredener cliënten. En dat effect maakt jouw werkdag een stukje mooier.

Oor voor jouw inbreng
Door de kleine teams is er veel ruimte voor eigen initiatief. Met jouw ideeën en visie kun je zorgen dat Rivierduinen in beweging blijft. De zorg is immers nooit af. We luisteren daarom graag naar je.

Samen in de regio
‘Samen’ gaat verder dan de muren van onze werklocaties. Extern zoeken wij de verbinding met ketenpartners, instellingen en organisaties. Je krijgt hiermee een waardevol kijkje in het veld.

En ook meer dan 2.100 collega's op 20 locaties!

Wil je weten waar je kan gaan werken? Of met wie? Bekijk dan onze pagina's hieronder eens!