Homepage Dit zijn wij Ons sollicitatieproces

Ons sollicitatieproces

Spreekt de ruimte om het verschil te maken jou aan? Reageer dan vooral op 1 van onze vacatures. Dat kan simpel, snel en digitaal. Hoe het daarna verdergaat? Bij ons solliciteer je in 5 duidelijke stappen. Dat is wel zo helder en daar houden we van. We lopen ze hieronder even door.
Solliciteer je als vrijwilliger of ben je op zoek naar een stage plek dan geldt een andere procedure. Neem hiervoor contact op met de persoon die vermeld staat bij de betreffende functie.

Ons sollicitatieproces

Solliciteren

Leuk dat je bij GGZ Rivierduinen wilt komen werken. We willen natuurlijk graag van je weten waarom. Je cv en motivatie kun je via de solliciteerknop in de vacature bij ons laten landen. De eerste stap naar een baan waarin je de ruimte krijgt om het verschil te kunnen maken heb je dan gezet. Nu ben je natuurlijk nieuwsgierig naar onze reactie. Dat begrijpen we. De recruiter leest je cv en motivatie door. Dat gebeurt met aandacht en zorgvuldig, maar we laten je niet onnodig wachten. Binnen 1 week hoor je al van ons. Zijn we benieuwd naar jou en je kwaliteiten voor deze functie? Dan maak je eerst telefonisch kennis met de recruiter. Als het ook in dit gesprek klikt gaan we écht kennismaken. Tip: Denken we dat je voor deze functie net niet genoeg overeenkomsten hebt? Dat is niet leuk voor jou om te horen. Maar zeg nooit nooit. Er komen regelmatig vacatures bij. Wil je ze in de gaten blijven houden, activeer dan onze jobalert.

Kennismaking

Jouw sollicitatie en ons telefoongesprek maakte nieuwsgierig. Je ontvangt van ons een uitnodiging voor een eerste gesprek. De datum en tijd overleggen we natuurlijk met jou. Want ook solliciteren doen we samen. Dat eerste gesprek is met de manager en de recruiter. Dit voelt misschien een beetje als een eerste afspraakje. Verwacht geen kruisverhoor, maar een goed gesprek. Neem dus zelf ook een aantal vragen mee. Daarnaast begrijpen we dat je de ruimte bij Rivierduinen vooral zelf moet ervaren. Dus wil je naast dit gesprek ook eens meelopen op de afdeling? Dan kijken we of dit kijkje in de keuken voor jou mogelijk is.

Tweede gesprek

Wij kennen jou nu een beetje, jij kent inmiddels de weg naar Rivierduinen. Is jouw bevlogenheid precies wat we zoeken? Verwacht dan een uitnodiging voor een tweede gesprek. Hierbij schuiven collega’s uit je team aan. Zo kunnen jullie het uitgebreider over de inhoud van je functie hebben, maar kun jij ook goed kijken of dit team bij jou past.

Arbeidsvoorwaarden

Het hoge woord is eruit: we gaan graag met jou verder! We sturen je dan ook een voorstel met een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden toe. Financieel moet het natuurlijk voor jou kloppen. Maar lees ook wat we je naast je salaris nog meer bieden aan onbetaalbare extra’s. Want een baan past pas goed, als ook de rest klopt.

Samen starten!

Welkom bij Rivierduinen. Vanaf nu heb je de ruimte om het verschil te kunnen maken. De aandacht die we voor je hadden tijdens de sollicitatieperiode verslapt natuurlijk niet. Of je nu lang of nog maar net bij ons werkt, er is altijd oog en oor voor jouw loopbaanwensen en functie-invulling. Heb je goede ideeën, kom er dan vooral mee. Er is altijd wel iemand in je team of bij het management bij wie je binnen kunt lopen. Want als jij groeit, doen wij dat ook.

Vragen? Wij vertellen je graag meer!

  Image

  Marique Huyben

  Recruiter

  Image

  Rianne de Boer

  Recruiter